facebook
Galina
Buikdans
Buikdans Almere Lelystad
Lelystad      Almere    Москва
Hey Galina,
ik ben zo blij dat ik het buikdansen heb ontdekt. Ik kan het nog niet zo goed, maar met een paar extra lessen en veel oefeningen komt het wel. Het is vooral erg lekker om alles van me af te dansen. En je kunt het erg goed uitleggen! Thanx, kus, Emma.
Hallo Galina,
Deze 10 lessen hebben mij een heerlijk soepele rug gegeven :). Heel fijn om deze danslessen bij je te volgen. Veel "nieuwe" spieren in mijn lijf ontdekt. Ik ga lekker door met jouw buikdans lessen. Bedankt! Hartelijke groet, Marion.
Geen last meer van mijn rug sinds de lessen! Alles wordt lekker los gedraaid! Anna.
-Super leuke les!
-Intensief!
-Pittige workout!
-Goed voor heupen!
Marjoleine.
Ik vind het goede manier op lekker in mijn lijf te zitten. Fijn dat er geen beoordelijg is, iedereen mag zijn hoe hij is. Ik vind het wel soms moeilijk, maar fijn dat alles vanaf de basis steeds weer terug komt.
buikdans
buikdans -fitness
We krijgen een sjaaltje met belletjes, om ons middel. Het lijkt klein maar heeft al meteen effect. Een zwierige draai met de heup en een vrolijk getingel klinkt door de zaal. De eerste les leren we de bewegingen “kameel”en “paard”, en als we die achter elkaar doen, ziet het er al aardig “echt”uit. Het verschil tussen de twee bewegingen is het bovenlichaam of juist het onderlichaam als een slang beweegt. En als we na de kameel en het paard nog een draai met de heupen en armen erbij gebruiken, ziet iedereen meteen resultaat. We buikdansen!

Buikdans-fitness is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en lichaamstypen.

 Kledingadvies: een loszittende broek (geen spijkerbroek), t-shirt en sokken.
Meer reacties van cursisten
Lieve Galina,
Ik  ben zo blij om de buikdans-fitness lessen bij jou te volgen. Ik vond dat je goed les geeft omdat je voor iedereen aandacht hebt. Ik heb sporten nooit leuk gevonden..., maar ik wil altijd naar jouw lessen toe en voel me daar veel beter. Ook leer ik beter met mijn lichaam om te gaan en zit ik lekkerder in mijn vel... Door het dansen worden mijn spieren sterker en mijn gewrichten losser. Dit is echt wat voor mij, bedankt voor je fijne lessen! Liefs, Eva.
Hi Galina! Ik vond de cursus super leuk! Ik hoop dat er straks ook een vervolgcursus komt (dus niet alleen beginners) met een stukje choreografie. Bedankt! Esther.
Lieve Galina,
Ik heb erg genoten van de buikdanslessen. Voel me soepeler en beter in mijn vel zitten. En natuurlijk hoop ik dat je weer een groepje bij elkaar krijgt zodat we door kunnen gaan als "gevorderden 2". Dank je wel en liefs van Ingrid.
Hi Galina,
na een jaar bijna elke week les kan ik eerlijk zeggen dat mijn taille slanker is geworden. Ik ben niet meer recht maar heb vrouwelijke "curves"! Marion.
Galina,
Hele prettige lessen vind ik dit. De inspanning is precies genoeg. Fijn voor de rompspieren (buik, rug enzovoorts). 'S avonds na een bad voel ik me heel tevreden. Alle problemen zijn verdwenen uit het hoofd. Conclusie: Doorgaan zo. Heel fijn! Groetjes, Reina.
We kwamen de laatste 2 lessen van de cursus proefles meedraaien, dat valt niet mee. De gevorderde  dames bewogen al soepeler. We besloten de beginners cursus te gaan volgen. Op naar de KAMEEL! Bea en Ria.
Buikdans-Fitness
BuikdansFitness
Videolessen
Workshops
Vrijgezellenfeest
Video's
Galina
Artikels
Links
Contact

Leuk, en nog goed voor het lichaam ook. Vooral de spieren in het middengebied zoals buikspieren, taille-, rug- en bekkenbodemspieren worden getraind. Als je dit regelmatig doet, krijg je zeker weten een slankere taille!

.


  Met recht supertraining dus. Vanaf de eerste les werkt Galina  stap-voor-stap de traditionele buikdans-bewegingen door, tot de deelneemsters als een volleerd 1001-nacht prinses kunnen dansen.

 

 
.


Wat is Buikdans-Fitness?

 "Niet de eerste sport waar je aan denkt als je afslanken of je lijf in vorm wil brengen. Maar niets is minder waar. Een uurtje les met Galina en je voelt spieren op plaatsen waarvan je niet wist dat je ze had! " (door Hestia Ruben, "Almere Deze Week")

 


.


Buikdans-Fitness
Belly dance HOW TO secrets
.
Video:
 NBC about Bellydance-Fitness
    Videoimpressie: Buikdans-Fitness les in Evenaarhuis, Almere

F